Din lokale 4x4 ekspert

4- hjulstrækkerne er vores passion. Igennem mange år, har vi oparbejdet en fast skare af kunder, som henvender sig til os for at få del i vores viden. Er du på udkig efter en lukket eller åben - så tag fat i en af vores 4 afdelinger. 

Hilux, Land Cruiser, RAV4 er modellerden som TOYOTA repræsenterer. 

Renegade, Cherokee og Grand Cherokee er modellerne inden for Jeep, som du har hørt om de sidste mange år. Fullback er Fiat's seneste model i pickup - vi har et af landets største udvalg af de populæreste modeller til det ganske land, og i vores afdeling i Fredericia, står vores medarbejdere og biler klar til at give dig en super oplevelse.

En 4-hjulstrækker kan bruges til mange forskellige gøremål og kan naturligvis klare sig i alt terræn. så har du et behov for at kunne trække op til 3,5 ton på krogen, så er der ingen tvivl om, at vejen skal lægges forbi ATbiler.

Kom ind, og vi kan vise dig disse praktiske biler og deres egenskaber. Spørg til leasing af disse modeller, da vi ved, at vi banker bankerne. 

Toyota Lancruiser 150 2.8 er jo kendt over hele verden som ”Kongen-Off-Road”, har du et behov for at kunne fortsætte der hvor vejen ender eller skal du trække 3,2 tons på krogen, så er der ingen tvivl – dit behov er en Toyota Landcruiser.

Toyota Hilux er verdens mest solgte og danskernes fortrukne Pick Up i mange år. Toyota Hilux er også kendt som verdens stærkeste Pick Up. Toyota Hilux fås i dag fra kun kr. 154.433,- ex moms som mandskabsvogn – og har du brug for automat gear, kan den leveres med den helt nye Toyota motor på 2,4 ltr og 150 hk.

Jeep den Amerikanske legende!! Her får du bilen med det alt det luksus du kan ønske dig – Der er et kæmpe udvalg i motorer fra 140 HK til en super stærk V6 på 250 HK. Bilen står allerede klar i vores afdeling i Fredericia – Vi glæder os meget til at dele ud af vores viden inden for 4WD biler.

Se hele vores sortiment under menuen "Brugte biler"