Alfa Romeo - "Glem alt andet - bare kør!"Aktuelle kampagne

Alfa Romeo forhandler Fredericia, Give, Horsens & Vejle

Lokal Alfa Romeo forhandler

Fra vores afdeling i Vejle tilbyder vi et større sortiment af Alfa Romeo biler, som er både nye og brugte. Hos ATBiler A/S er vores 110 beskæftigede specialister i bl.a. netop Alfa Romeo, hvilket giver os det bedste grundlag for at tilbyde salg af bilmærket, men også for at tilbyde professionel og veludført service senere hen. Netop vores store fokus på at være specialiseret i enkelte bilmærker gør, at vi – når det gælder Alfa Romeo – har et stort kendskab til både modeller, funktioner, køreevne og komfort.

 

Masser af udstyr til skarpe priser

Med en Alfa Romeo får du netop det, som de fleste leder efter i en bil – du får god komfort, masser af udstyr og en fantastisk motor – alt sammen til en skarp pris. Vi forhandler både modellerne Giulietta, Giulia, Stelvio og 4C, som har hver deres fantastiske funktioner, men som alle har det tilfælles, at deres pris er konkurrencedygtige, mens de er fyldt med lækkert tilbehør og interiør, som ikke findes nogen andre steder. Vi kan tilbyde professionel rådgivning og vejledning, så du finder netop den Alfa Romeo, som opfylder dine ønsker.

 

Flere modeller fra Alfa Romeo

Blandt vores sortiment af Alfa Romeo biler har vi bl.a. Giulia Quadrifoglio, og vi er en af kun 4 danske bilforhandlere, som kan tilbyde både denne og andre Alfa Romeo modeller. De forskellige modeller udvikles hvert år, så nyere, bedre og mere tilpassede funktioner tilføjes bilerne, og vores kyndige medarbejdere følger naturligvis udviklingen, så vi altid er opdateret på den nyeste information angående alle vores Alfa Romeo biler.