Loading...
12345

Søg blandt vores 265 biler

Simpel Avanceret

Alle vores 265 biler

Liste Galleri

Brugte biler

Køber du en brugt bil, har du naturligvis en række forventninger til antal kørte kilometer, stand m.m. Vores udvalg af brugte biler er nøje udvalgt af et professionelt team med en stor passion inden for biler. Hos ATbiler finder du i vores brede udvalg af brugte biler helt sikkert det, du leder efter.

 

En god bilhandel kræver tillid og tryghed

Vi er indforståede med, at det er vigtigt at skabe tillid og tryghed ved en bilhandel. Derfor tilbyder vi 24 måneders reklamationsret samt 6 måneders garanti ved køb af vores brugte biler. Vi garanterer, at der ikke er nogen skjult restgæld samt at vores oplyste kilometertal er korrekt.

 

Vi gør alt for at følge vores nøgleværdier, når vi rådgiver og vejleder dig som kunde:

Kvalitet – uanset hvilken afdeling, produkt eller service du køber.

Service - skal være 100% i orden, så du føler dig velkommen.

Samarbejde - internt hos os, så vi hele tiden leverer kvalitet og tingene fungerer.

Købmandskab - så du som kunde får det rigtige produkt til den rigtige pris.

Tillid - tillid til det, vi gør.

Troværdighed - tro på det, vi siger og gør.

 

Vi tilstræber, at alle vores kunder er fuldt ud tilfredse med deres køb af brugt bil. Derfor kan du være sikker på, at bilen er tjekket efter af dygtige mekanikere. Alle brugte biler er grundigt gennemgået, inden de sættes til salg – og vores erfarne, landsdækkende medarbejdere hjælper dig med at lære bilen at kende, inden du forlader vores afdeling.

Hos os finder du den perfekte, brugte bil, som passer til præcis dit behov! Læs mere om hvilke brugte biler vi har fokus på i vores salg og ekspertise i.

Vælg en ny, brugt bil fra Fiat

Hos ATBiler A/S kan vi tilbyde et sortiment af brugte Fiat, som dækker over biler, der kan tilfredsstille forskellige behov. Om du er på udkig efter en fin bybil eller en stor varevogn til varekørsel, kan vi hjælpe med en brugt bil, som er til en god pris, men som samtidig er serviceret af vores professionelle ansatte og derfor er tryg og sikker. De brugte biler har kørt forskellige antal kilometer, er med forskelligt, lækkert udstyr og kan imødekomme forskellige behov, men de kan alle tilbyde køreglæde og tryghed i sammenhæng med vores salg og behandling af dem.

 

Brugte biler til alle behov

Vi har bl.a. følgende modeller fra Fiat i vores brugtbilssortiment:

 • Fiat Tipo
 • Fiat Panda
 • Fiat Punto
 • Fiat Talento
 • Fiat Ducato
 • Brugt Fiat500
 • Fiat 500X
 • Fiat 500 L
 • Fiat 500 Wagon

Få mere for mindre

Det gode ved at vælge en brugt bil er netop, at du kan få meget mere for en langt mindre pengesum, og vores store udvalg af brugte biler fra Fiat imødekommer dette. Sikkerhed, miljøvenlighed og køreglæde er blandt Fiats største fokuspunkter, og uanset om du vælger en brugt eller ny bil, vil dette være i højsædet. Hos ATBiler A/S respekterer vi de enkelte mærkers og modellers funktioner, og når det gælder brugte biler, sørger vi for professionel rådgivning til brug og køb. Vi har både afdelinger i Fredericia, Give, Horsens og Vejle, og vores brugte biler fra Fiat står placeret ved en af de 4 beliggenheder i Jylland.

 

Brugte biler fra Alfa Romeo

Med en Alfa Romeo får du en fantastisk bil, som giver dig stor køreglæde med god og heftig motor, lækkert udstyr og et flot udseende, som tilbydes til en god pris. Er du på udkig efter en Alfa Romeo, som har kørt alt fra 2.000 km til op mod 90.000 km, og som dermed er nedslået i pris, kan vi hos ATBiler A/S hjælpe. Vi har et udvalg af brugte biler fra Alfa Romeo, som giver samme oplevelse som en ny Alfa Romeo, men som til gengæld tilbydes til en mere fordelagtig og en lavere pris.

De forskellige modeller er repræsenteret

I vores udvalg af brugte biler fra Alfa Romeo er de forskellige modeller af mærket repræsenteret, så det er muligt at finde netop den model, som du ønsker. Vi er glade for at kunne hjælpe vores kunder med bl.a. følgende modeller:

 • Brugt Giulia
 • Brugt Giulietta
 • Brugt Stelvio
 • Brugt Giulia Quadrifoglio

Vores brugte biler kan f.eks. være nyere demoer, som derfor er i rigtig god stand. Bilerne er placeret på en af vores beliggenheder, og ved at kontakte os kan du f.eks. arrangere en prøvekørsel eller en tid til et kig på bilen.

Køb din Alfa Romeo serviceret fra en forhandler

På vores afdelinger i Fredericia, Give, Horsens og Vejle i Jylland servicerer vores 110 beskæftigede hver dag forskellige Alfa Romeo biler, hvilket giver os stor viden og erfaring med netop dette bilmærke. De brugte biler, som vi sælger, er serviceret fra os som forhandler, hvilket betyder at du med større sikkerhed kan være tryg ved bilens funktioner og udstyr, som er ordnet professionelt af vores medarbejdere.

 

Brugte biler fra Suzuki -  med service!

En Suzuki er altid kendt for at være en bil, hvor du får meget for pengene, men med mulighed for at købe en brugt Suzuki fra en af vores afdelinger i enten Fredericia, Give, Horsens og Vejle, kan du få endnu mere for endnu mindre. Vi hjælper kunder i hele Jylland med at få skabt bedre køreglæde med en brugt Suzuki, som er serviceret på vores værksted, og som sælges af professionelle og veluddannede medarbejdere, der er eksperter på Suzukis modeller, udstyr og funktioner. Vi hjælper med at finde den bil, der passer bedst til de behov, som den enkelte kunde har, og alt dette får du som en bonus, når du køber en brugt bil, hvorpå du i forvejen sparer penge.

Vi tilbyder mange modeller

Vores sortiment af brugte Suzuki kan være svingende, men i takt med at vores udvalg af nye biler udvikles med nye modeller, får vi samtidig mulighed for at sælge de forskellige modeller brugte. Netop nu kan vores sortiment bl.a. kunne dække over:

 • Brugt Suzuki Celerio
 • Brugt Suzuki Swift
 • Brugt Suzuki Baleno
 • Brugt Suzuki Ignis
 • Brugt Suzuki Vitara
 • Brugt Suzuki S-Cross

 

En ny, brugt bil fra Jeep

Udvalget af Jeeps i Danmark vokser i takt med, at efterspørgslen på bilmærket stiger, og dermed skabes også et større brugtbilsmarked for Jeep. Vi er glade for at kunne tilbyde de traditionsrige og historiebundne biler i brugt form, hvilket giver kunderne mulighed for at spare penge på pris uden at gå på kompromis med sikkerhed, behov og ønsker. De amerikanske biler er kendte for at kunne bruges til alt, over det hele, hvilket også gør sig gældende for de Jeeps, som vi sælger brugt – der er stadig ikke indgået kompromiser i forbindelse med muligheder for terrænkørsel, hestekræfter eller den historiske baggrund.  

Hvorfor en brugt Jeep?

Ikke nok med, at Jeep modellerne kan rumme selv den helt store familie og kan køre i selv de mest bakkede terræner – vi tilbyder samtidig brugte jeeps, som er fuld af udstyr og som trods det, at de har været brugt, har et fantastisk både ydre og indre, hvor brugervenlighed er i fokus. Det er værd at sætte sig ind i, hvilken Jeep model der passer til dig, og når du køber en brugt Jeep hos os, er rådgivning til dette gratis.

Lokal forhandler med ekspertviden

Det er primært vores afdeling i Fredericia, som forhandler Jeep, men vi har også beliggenheder i Give, Horsens og Vejle, hvilket giver os de optimale muligheder for at være en lokal forhandler af både brugte og nye biler i hele Jylland. Når det gælder brugte Jeep, følger vores medarbejdere med i udviklingen af modeller og funktioner, og vi kan derfor tilbyde ekspertviden, som omdannes til professionel vejledning, hvilket giver dig muligheden for at finde ud af, om du skal have en brugt Jeep Renegade, en brugt Jeep Grand Cherokee eller en brugt Jeep Cherokee. De brugte biler er serviceret af vores kyndige personale, og er derfor helt klar til at give bedre køreglæde hos dig.