FIAT - " Uimodståelige fristelser fra Fiat"


Akutelle kampagneDin forhandler af Fiat i Jylland
ATBiler A/S er din fortrukne forhandler af Fiat, fordi vi sælger alle Fiat-modeller fra lige fra Fiat 500 Wagon til Fiat Panda – nye som brugte. Vi er en autoriseret bilforhandler, som er specialiseret i Fiat. Fiat har mere end 100 års erfaring i bilbranchen, og bilmærket er blevet tildelt ”Årets Bil i Danmark” hele 9 gange – hvilket gør Fiat til en sikker investering for dig.  

Få mere meget bil for pengene
Ved at vælge Fiat får du meget mere for dine penge – oplev eksempelvis Fiat Tipo med maksimal indvendig komfort hvor der er plads til enhver, og hvor teknologien er gjort endnu mere praktisk og nemmere for dig at betjene. Uanset hvilken Fiat du har for sigte, er bilerne godt udstyret både i forhold til teknologi og komfort. Dette går hånd i hånd med, at sikkerheden og designet altid er helt i top. Fiat er kompromisløse på alle punkter, men til trods for dette er prisen konkurrencedygtig. Vores sortiment indebærer blandt andet Fiat Punto, Fiat 500L, Fiat 500X og den klassiske Fiat 500.

Design din varebil
Hver erhvervskunde har deres egne krav til en varebil, og hos os kan du skræddersy din varebil med Fiats varebilsprogram, så den opfylder lige netop dine behov. Vores program med Ducato-modellen er Danmarks bredeste, billigste og samtidigt bedste program. Her har du frie tøjler og kan vælge mellem kassebiler fra 8 m3 op til 17 m3, motorer fra 115 og op til 180 hk samt varebiler med eller uden automatgear.  

Stort udvalg og professionel rådgivning
Hvis du vil opleve vores brede sortiment fra Fiat, kan du med fordel besøge en af vores fire afdelinger i Give, Vejle, Horsens eller Fredericia. Hvert sted finder du et dygtigt og veluddannet team, som står klar til at hjælpe og rådføre dig.