Over 10 millioner mennesker har idag valgt Toyota Hybrid. Vi er stolte af at kunne sige vi er verdens førende på hybridbiler og teknologi.

VI VIL ALTID VÆRE LEDNINGSFRI

Toyota's hybridbiler vil altid være ledningsfri, så du kan køre som du plejer, uden du skal tænke på ladestander og ledninger. 

 

HYBRID LADER SELV


Toyota hybridbiler lader sig automatisk op under kørslen, og skal tankes præcis som alle andre biler. 

TOYOTA HYBRID ER MILJØRIGTIG

NOx-emissioner fra en hybridbil er op til 15 til 30 gange mindre end fra en dieselmotor.

TOYOTA HYBRID KRÆVER INGEN SÆRLIG VEDLIGHOLDELSE

Toyota giver 5 års/100.000 km garanti på bilens hybrid-komponenter. Og med det årlige Hybrid Helbredstjek er du dækket mod fejl på bilens hybridbatteri i op til 10 år.


HYBRID - OP TIL 50% EL

De korte ture i din hybridbil er næsten helt lydløse. Det skyldes at Toyota hybridbiler køre på el op til 50% af tiden. Dette er godt for vores miljø og ikke mindst din pengepung - det betyder nemlig at benzinforbruget er lavere og køreglæden er højere.

BENZIN - OG EL-MOTOR I EN

Bilen vælger helt automatisk, hvornår den skal benytte el-motoren eller benzinmotoren eller en kombination af begge. Du skal blot læne dig tilbage og køre.


STORT UDVALG I HYBRIDBILER

Toyota hybrid findes i 7 forskellige modeller. Der er plads til alle - skal det være en smart bybil eller skal der være plads til hele familien? Der er ALTID en Toyota hybrid der passer netop til dig. 


TOYOTA HYBRID HAR ALTID AUTOMATGEAR

Da Toyota Hybrid har automatgear, der konstant varierer udvekslingen efter hastighed og belastning, er du sikker på en behagelig, smidig og effektiv køreoplevelse.