Jeep - Den amerikanske legende..

I vores afdeling i Fredericia, er vi glade for at kunne repræsentere Jeep – et amerikansk bilmærke med rødder tilbage til det amerikanske militær. I vores udvalg finder du de nyeste Jeep-modeller, der omfatter RenegadeCherokee og Grand Cherokee.

Jeep betragtes af mange som den originale firehjulstrækker. Bilmærket er anerkendt for dets rå og kompromisløse design og alle modeller er designet med respekt for historien.

Kør ud i det blå..

Den nye Jeep® Compass løfter dig ud af det kortlagte landskab og giver dig mulighed for at opleve en virkelighed med få begrænsninger. Tag med på en rejse fyldt med design, teknologi og råstyrke og mød verden med ny inspiration.

Den nye Jeep® Compass er fyldt med brugervenlige funktioner så som det dobbelt-rudede soltag, der med sin brede åbning giver dig masser af frisk luft og solskin.

Jeep® læderrattet er gennemsyret af gedigent håndværk og kvalitetsmaterialer. Med integreret audio-, voice- og køresikkerhedssystemskontrolholdes førerens hænder på rattet og blik på vejen.

Læs mere om den her

                                                                                                                                                                                                                                                                      

Jeep Renegade

Den nye Jeep Renegade henvender sig både til det moderigtige bymenneske samt naturmennesket, der ønsker at skille sig ud i mængden.

Jeep Renegade er ikke som nogen anden SUV, du førhen har kørt.

Ny teknologi og en frisk stil er hvad du kan forvente af modellen, som bringer dig tilbage til de amerikanske, militære rødder, så snart du sætter dig bag rattet.

                                                                                                                                                                  

Jeep Grand Cherokee

Vores Jeep Grand Cherokee imponerer dig med sin gode brændstoføkonomi samt avancerede og effektive egenskaber, som giver dig følelsen af det rene luksus.

Den er moderne og unik og venter på at blive opdaget af dig.

                                                                                                                                                                                           jeep forhandler

Vi er din forhandler af Jeep i Jylland. Kontakt en af vores afdelinger for en snak, eller fremvisning af din næste model fra Jeep.