Åbningstider

Salgsafdeling
Mandag - fredag 8.30 - 17.00
Søndag 11.00 - 15.00

Værksted og reservedele
Mandag - torsdag 7.30 - 15.30
Fredag 7.30 - 15.00

Om ATbiler

ATbiler er en landsdækkende autoriseret bilforhandler inden for Toyota, Alfa Romeo, Suzuki, Fiat og Jeep. Vi er en erfaren virksomhed med 110 beskæftigede og 4 afdelinger beliggende i Fredericia, Give, Horsens og Vejle. Service, erfaring, kvalitet og tillid er blandt andet nøgleord, vores virksomhed er drevet af. Det er vores mål at leve op til dine krav – og mere til – på netop disse områder. Uanset hvilket produkt eller service, du køber, kan du forvente en professionel rådgivning og vejledning af vores erfarne medarbejdere. Vi uddanner os selv hver eneste dag på de bilmærker, vi kender, og vi sætter en stor ære i det. Vi adskiller os derfor for en lang række andre bilforhandlere, der forhandler massevis af forskellige mærker. I stedet har vi en dyb viden og et fantastisk kendskab til netop de 5 bilmærker, som vi forhandler.

 

Kunder i fokus

Hos ATbiler vil vi vores kunder det bedste – uanset hvilket bilmærke du har købt eller får serviceret. Med et højt serviceniveau og en enorm viden inden for vores fagområde, tillader vi os at kalde os de bedste til både at sælge og servicere de bilmærker, vi forhandler. Vi tilstræber at leve 100% op til dine forventninger som kunde, så du er mere tilbøjelig til at anbefale os til andre. Det er vores kvalitetsstempel for, at vi har gjort vores arbejde, som du forventer.

Uanset om det gælder nye biler eller brugte biler yder vi vores allerbedste for, at du skal blive tilfreds.

 

Kompetent og engageret personale

Vi sætter en ære i at udføre de enkelte arbejdsopgaver korrekt, og vores løsningsorienterede og professionelle personale er meget dedikerede og engagerede i den enkelte kundes behov. Vi søger glade og tilfredse kunder, så du kan altid føle dig tryg, når du handler med os.

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos en af vores afdelinger!

Tom Pedersen Egon Sørensen Frank Jensen
Tom Pedersen
Adm. direktør

Jes Abrahamsen
Afdelingsleder
i Give

Egon Sørensen
Afdelingsleder
i Horsens
Frank Jensen
Afdelingsleder
i Vejle

AT Biler

Vejlevej 1177000 Fredericiatp@atbiler.dk75 92 41 00
Tykhøjetvej 27323 Giveja@atbiler.dk75 73 18 00
Høegh Guldbergs Gade 318700 Horsenses@atbiler.dk75 62 00 11
Haderslevvej 17100 Vejlefj@atbiler.dk75 80 65 00