Hybridbiler- Det miljørigtige valg

Salget af hybridbiler i Danmark er kraftigt stigende, og antallet af hybridbiler på de danske veje er aldrig set højere. Vores hybridbiler er fyldt med udstyr, der sikrer en afslappet køreoplevelse og forøger din køreglæde.


Hvad er en hybridbil?
En hybridbil har til formål at kombinere en benzinmotor med en el-motor. Bilen styrer selv, om du benytter benzinmotoren eller el-motoren eller en kombination af disse, når du kører. Da bilen har automatgear, varieres udvekslingen efter hastighed og belastning. Derfor er du sikret en behagelig og effektiv køreoplevelse, når du sætter dig bag rattet.

 

Fordele
Er du i tvivl om en hybridbil er den rigtige løsning for dig? Nedenfor er listet flere fordele ved netop at vælge hybridbilen.

  •          De skal ikke lades op
  •          De har automatgear
  •          Lave omkostninger
  •          Teknologi du kan stole på
  •          Stille og behagelig køreoplevelse


Hos ATbiler tilbyder vi dig en professionel rådgivning og vejledning. Med udgangspunkt i flere forskellige hybridmodeller fra Toyota eller ’mild-hybrid’-bilen Suzuki Baleno finder vi i fællesskab frem til den hybridbil, der dækker præcis dine behov. Hos os får du værdi for dine penge.

 

Kontakt os endelig for rådgivning eller vejledning. Du skal også være mere end velkommen til at besøge en af vores landsdækkende afdelinger i dag!

Klik her, for at gå på opdagelse i Hybrid verden