Toyota AYGO

Toyota præsenterer ny AYGO

Den nye AYGO får verdenspremiere ved Geneve Motor Show i Schweiz, der foregår fra 8.-18. marts, og lander i Danmark til sommer.

Når du ser en lille farverig bil på gaden, med et "x-formet" frontdesign, så er der ingen tvivl, det er en TOYOTA AYGO. Det nye dristige design og de mage muligheder for at gøre bilen mere personlig, indvendigt som udvendigt, har været med til at fastholde modellen, som en af de mest populære modeller i Danmark, de seneste år. 

Designet skifter fra den nuværende todimensionelle oplevelse, til et tredimensionelt design, der giver bilen et endnu mere gennemført og fuldstændigt look. Udover dette, vil et nyt for- og baglygtedesign pryde den nye AYGO og derved skabe et bedre sammenhæng mellem front og bag. Det nye  LED-lyssignatur i baglygterne, gør at AYGO'en blier mere let-genkendelig. 

Der bliver tilføjet en ny farve til farvekortet, i form af en lilla tone,Magenta - farven giver et friskt og ungt look. Nydesignede 15” alufælge, der er bliver unik alt efter, hvilken udstyrsvariant man vælger, tilfører den nye AYGO et mere eksklusivt ydre.

Indvendigt, får både sæder og instrumentpanel en materialekvalitet opdragering. Bilen har en 7" stor touch skærm med multimediesystem, som stadig har indbygget bakkamera.

Kraftigere motor og mindre kabinestøj

Toyota har gået meget op i, at gøre køreglæden endnu større, ved at formindske støj-niveauet i kabinen-

Den prisvindende trecylindrede 1.0-liters benzinmotor fra Toyota er blevet opdateret og yder fremover 72 hestekræfter – tre flere end i dag – og fremstår derfor mere kraftfuld. Samtidig er området, hvor bilen yder sit maksimale drejningsmoment, udvidet, så man ved lavere omdrejninger end i dag kan få fuldt udbytte af alle motorkræfter. Det er med til at give en endnu bedre køreoplevelse især i byen.

TOYOTA AYGO fås stadig med Toyotas vigtigste sikkerhedspakke, Toyota Safety Sense, derindeholder automatisk nødbremse og vognbaneskifte, der advarer hvis man utilsigtet kommer til at krydse vejstriberne.