Dækhotel

Drømmer du om at slippe for alt besværet med at opbevare dine dæk derhjemme? Og er du træt af montering og afmontering? Så send dine dæk til opbevaring på vores dækhotel hos din nærmeste ATbiler. Med en korrekt opbevaring, giver vi dine dæk en længere levetid, mens du slipper for det besvær, der er forbundet med at have dækkene liggende derhjemme.

 

Fordele ved at vores dækhotel

Hos ATbiler kan du billigt og trygt få opbevaret dine dæk på vores dækhotel og dermed slippe for besværet ved selv at fragte dem frem og tilbage. Vi sikrer en længere levetid på dækkene, da de opbevares ved den rette temperatur – uden fare for at blive udsat solens skadelige UV-stråler eller temperatursvingninger. Alle dæk og fælge bliver tjekket for fejl og slitage inden de opbevares – og efter montering kontrolleres og justeres lufttrykket.

 

Få mere plads i garagen og slip for at slæbe hjulene op og ned af kælderen, når du handler med ATbiler. Hos os er du med garanti i sikre hænder.

 

OBS! Har du allerede hjulene opbevaret på et af vores dækhoteller, så er det en stor hjælp, hvis du ringer et par dage i forvejen. Så vi kan have hjulene klar, når du kommer forbi.

Pris: Kr. 550,- pr. halvår. (prisen er inkl. opbevaring og montering af hjul)