Skadecenter hos ATbiler

Har din bil været udsat for en kollision? I så fald skal den laves fuldstændig efter fabrikkens forskrifter, så den fortsat yder dig den sikkerhed, du har krav på. Skadesreparationer er meget mere end blot at opretholde et pænt ydre til din bil. Desværre bruger de uautoriserede værksteder ikke altid originale reservedele. De har med stor sandsynlighed heller ikke samme erfaring med Alfa Romeo, Toyota, Fiat, Suzuki eller Jeep som et autoriseret værksted som ATbiler. Du bør derfor tænke dig om en ekstra gang, inden du vælger værksted til din bilskade. Hos ATbiler er du i sikre hænder og kan forvente en professionel behandling af din bil.

 

Specialuddannede karosseriteknikere

Under din bils reparationsperiode garanterer vi, at den bliver behandlet af specialuddannede karosseriteknikkere med stor viden og erfaring. De har gennemgået kurser inden for skadesbehandling og har moderne udstyr til rådighed. Vi klarer både udfyldelse af skadeanmeldelse og kontakt til forsikringsselskabet. Samtidig stiller vi under reparationsperioden en lånebil til rådighed.

 

Kontakt en af vores landsdækkende afdelinger i dag for at få en uforpligtende vurdering af skaden. Vi har den viden og erfaring, der skal til, for at sikre den bedst mulige behandling af din bil. Vi ser frem til at høre mere fra dig.