26872 Kopier

Ladet med el, drevet med føleler

 

Bz4x 100% ELDREVET MED FIREHJULSTRÆK

Nyd frihede til at køre ud i blå. Med tæt på 25 års erfaring med batteriteknologien kan Toyota Bz4x køre over 500 km på en enkelt fuld opladning. Det er nok til at kunne tilbagelægge stort set alle køreture - helt uden bekymringer. Med lynopladning kan du lade op til 80% på 30 min. med et 150 KW lynopladningssystem, og det bedste af det hele er, at det er uden emissioner, mens du køre. 

NÅR DER SKAL VÆRE PLADS TIL ALLE

Proace City Verso Electric har plads til op til 7 personer, med mulighed for 3 individuelle sæder på anden række eller en 2/3-1/3 opdelt konfiguration. 

Det er nemt at køre elektrisk - med en rækkevidde på op til 280 km klarer Proace City Verso Electric alt stop-start bykørsel med fremragende effektivitet. 

KLAR TIL ENHVER TYPE ARBEJDE

Proace Electric holder dig i bevægelse, når det gælder. Når en 80% opladning kun tager 45 min. ved en rækkevidde på over 300 km. bliver det ikke nemmere at arbejde med el. 

Uanset om du oplader via en almindelig stikkontakt, en vægoplader eller en lynoplader på farten. Med en rækkevidde med dens 50 kWh- og 75 kWh-batterier er der energi til at klare de travleste dage uden genopladning. Når ladekablet er sat i, viser en statusindikator på opladningsafdækningen batteriets ladestatus.