Fra 189.990,-

500e «LA PRIMA»

PRE BOOK DEN HELT NYE 500 LA PRIMA IDAG..

500e har fået den helt store opgradering i forhold til den gamle Fiat 500. Både når vi kigger på designet af bilen, inde og som ude.
500e, kommer på en helt ny platform, som er tilpasset den udvikling som der vil komme de næste mange år i bilbranchen.
Man har nemlig valgt at fjerne brændstofmotoren helt fra bilen og nu lavet den fuldt elektronisk, med en rækkevidde op til 320km ved blandet kørsel ifølge WLTP, og 460km ved ren bykørsel.

Når man kigger på 500e, vil man ved første øjekast, ikke se den store forskel fra en almindelig Fiat 500. Men når snart man kommer tættere på bilen, vil man lynhurtigt se, at der er sket en kæmpe udvikling på bilens design. Lige fra lygterne der går op igennem kølerhjelmen til de manglende dørhåndtag udvendigt.

Den nye 500e, har allerede vundet flere priser, for sit helt unikke design.

 

Ønsker du at høre mere om bilen eller er du allerede blevet så forelsket du gerne vile bestille den, så kontakt os endelig.

NY 500 HATCHBACK ELEKTRISK, gør du kan nyde udsigten til himmel og natur

Den nye 500 HATCHBACK, har fået panoramaglastag, som gør du kan nyde udsigten til både himmel og naturen, omkring dig. Da det er Fiat's første elbil, har den fået et ekslusiv badget, hvor det står "la prima 500". Den nye Fiat 500, har en rækkevide op til 320 km, til dine daglige transportbehov i byen, som at køre på arbejde, i fitnesscentret og hjem igen. Anvendes bilen udelukket til bykørsel*, kan rækkeviden nå op til 460 km.(*bestmet i henhold til WLTP-testprocedurens metode)

1/1

DEN NYE 500
CARBRIO

NY 500 CABRIO ELEKTRISK, giver dig følelsen af "la dolce vita" (det søde liv)

Den nye 500 CABRIO tager dig med ud under åben himmel, i den første eldrævet 4 sders cabriolet. De nye markente LED-lygter med infinity-signatur, giver dig et godt udsyn udover vejen foran dig. Den kommer med 2 farvet 17" alufælge. Invendigt dufter der af elegance og komfort med bæredygtig innovation. Instrumentbordet og sæderne er beklædt med læderoptik. Sæderne har 6 justeringsmuligheder, så du får den rigtige støtte. 

1/1

DEN NYE 500
3+1

NY 500 3+1 ELEKTRISK, byder velkommen gennem den nye ekstra bagdør

Den nye 500 3+1 har fået et mere klassisk udseende og er enklere at bruge end tidligere 500 modeller. Den har nemlig fået en ekstra bagdør, som har elektrisk dørlås. Du trykket blot på knappen på indersiden, for at låse bilen op. 
Bilen er monteret med to farvede 17" alufælge. 

1/1

BOOK PRØVETUR

Jeg vil gerne prøvekør en Fiat 500 LA PRIMA