Fiat500eq2 21 Tabletthumb1920x660
Fiat 500 La Prima 2021 1280 01
500BEV WBF 266X200mm HR 18 DEC 2020

FIAT - " Uimodståelige fristelser fra Fiat"

Fiat Panda Hybrid 2020 1280 0B

Få meget mere bil for pengene


Ved at vælge Fiat får du meget mere for dine penge. Oplev eksempelvis Fiat Tipo med maksimal indvendig komfort med plads til enhver, hvor teknologien er gjort endnu mere praktisk og nemmere for dig at betjene. Uanset hvilken Fiat du har for sigte, er bilerne godt udstyret både i forhold til teknologi og komfort. Dette går hånd i hånd med, at sikkerheden og designet altid er helt i top. Fiat er kompromisløse på alle punkter, men til trods for dette er prisen konkurrencedygtig. Vores sortiment indebærer blandt andet Fiat Punto, Fiat 500L, Fiat 500X og den klassiske Fiat 500.

BOOK EN PRØVETUR

Prøvekør din nye Fiat..

Frank x 2 - Frimann Biler

Hos ATbiler er vi vilde med Fiat 

Fiat har fundet vejen til mange bilejeres hjerter med deres praktiske, men stadig elegante design, hvor der i den grad er smæk på charmen. En af de modeller som særligt er kendt for dens charme, er selvfølgelig deres Fiat 500 – både som original-model, men de har sidenhen også formået at forene, de kvaliteter der forventes af en bil i dag med det originale klassiske design - herunder blandt andet den nye Fiat 500e. Kig ind til enten ATbiler Horsens eller ATbiler Vejle, så kan vi få en snak om de fine Fiat-modeller og dine krav til en ny bil. 

 

Fiat 500 elbil - Den lille klassiker på strøm

Den første moderne detalje der springer i øjnene, når der er tale om Fiats 500-modeller er selvfølgelig drivmidlet. Selv 500 har altså taget det bæredygtige element til sig, og fås nu generelt med mild-hybrid og selvfølgelig som Fiat 500e elbil. Du finder altså den klassiske Fiat 500 hybrid men også Fiat 500C hybrid, hvilket er en Fiat 500 hybrid som cabriolet. Her får du altså muligheden for at køre afsted i en charmerende, lille bil og få vind i håret! 

Hybridmotoren kører effektivt og støjsvagt for en behagelig tur ud i det blå. Og med et enkelt tryk på en knap i kabinen på 500C, kan du styrer det bløde tag og folde det ned som en kaleche. Så kan du nyde solen og det gode frie liv. Med Fiat 500e får du en rækkevidde helt op til 321 km (WLTP-blandet kørsel) og du har mulighed for lynopladning. Du kan få ca. 50 km på batteriet ved kun 5 min. opladning. Så er du til moderne teknologi, der møder et retro-ikon, så er det Fiat 500 du skal vælge.   


Køb din Fiat hos ATbiler i Jylland 

Alt efter hvor du befinder dig i landet, skal du være så velkommen i et af vores flotte bilhuse, hvor vi forhandler Fiat i Vejle og Fiat i Horsens. Her kan vi afdække dine behov, og du er selvfølgelig velkommen til en prøvetur, når du har fundet den model, der passer dig og dine behov bedst. 

Vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig i valget af din nye bil. Vi hjælper dig med at finde den model, der matcher dine behov, så du kommer fra os med en bil, som du kan være glad for i mange år frem. Så ses vi hos Fiat ATbiler?