INFO OM COVID-19

VI ER HER STADIG....

VÆRKSTED

Vores værksteder har stadig åbent. 
Så skal din bil have skiftet dæk, været ude for en skade eller skal den blot have dens regelmæssige service, så kan du trykt komme ind forbi med din bil. Blot husk at du skal bære mundbind og spritte dine hænder når du går ind. 

Vi følger myndighedernes vejledning, og derfor bruger vi i denne tid sædeovertræk og handsker. 

ERHVERVSAFDELING

Vi har stadig åbent - Det betyder at, du som erhvervskunde stadig har mulighed for at komme ind forbi os og se det store udvalg af varebiler. Du må stadig gerne komme ind og sidde i bilerne og mærke komforten, åbne ind til varerummet og se om det har den rigtige størrelse i forhold til dit behov. 
Så skulle du have lyst til en prøvetur, så er dette heller ikke noget problem. 

- Vi sørger selvfølgelig for under hele fremvisningen, at vi holder afstand til hinanden, spritter hænder og bilerne af og bærer mundbind. 

Har du nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

Vi glæder os til at se dig, vi ses.. 

SALGSAFDELING

SÅ KAN DU IGEN BESØGE OS I BUTIKKEN

 

Regeringen har været med os, og har nu givet os lov til at åbne op i salgsafdelingen igen. 
Så nu kan du igen kommer forbi og prøvekøre din nye drømmebil. 

Vi glæder os til at se jer igen og vi vil selvfølgelig stadig sørge for at der er sprittet af og al den sikkerhed der skal til, for at vi kan passe på hinanden. Vi skal derfor også stadig bede jer kunder om, at have mundbind på når I kommer ind i butikken. 

Selvom I er utrolig velkommen i butikken, så sidder vi selvfølgelig stadig klar online til at betjene og rådgive jer. I kan kontakte os via telefon eller mail. 

Så tøv ikke, med at tage et kig på vores nye eller brugte biler - Skulle du sidde med spørgsmål, så ring eller skriv endelig til os. 

 

Breaking news - vi kommer stadig gerne ud til dig..

Selvom vi er tilbage i butikken, så kommer vi stadig gerne hjem til dig. Så ønsker du at få fremvist bilen hjemme hos dig, så finder vi ud af det. Kontakt os pr. telefon eller mail, så aftaler vi tid og sted efterfølgende. Så hold dig ikke tilbage - Så holder vi dig og Danmark kørende 🚗 💨

Vi glæder os allerede til at høre fra dig.

Vi har selvfølgelig handsker og mundbind på, når vi kommer ud til jer. Samt vi har sørget for at spritte rart og gearknop af. 

Jes Abrahamsen

Afdelingschef, Give

Jesper B Jakobsen

Afdelingschef, Horsens

Carsten Pedersen

Afdelingschef, Fredericia

Frank Jensen

Afdelingschef, Vejle