INFO OM COVID-19

VI ER HER STADIG....

VÆRKSTED

Vores værksteder har stadig åbent. 
Så skal din bil have skiftet dæk, været ude for en skade eller skal den blot have dens regelmæssige service, så kan du trykt komme ind forbi med din bil. Blot husk at du skal bære mundbind og spritte dine hænder når du går ind. 

Vi følger myndighedernes vejledning, og derfor bruger vi i denne tid sædeovertræk og handsker. 

ERHVERVSAFDELING

Vi har stadig åbent - Det betyder at, du som erhvervskunde stadig har mulighed for at komme ind forbi os og se det store udvalg af varebiler. Du må stadig gerne komme ind og sidde i bilerne og mærke komforten, åbne ind til varerummet og se om det har den rigtige størrelse i forhold til dit behov. 
Så skulle du have lyst til en prøvetur, så er dette heller ikke noget problem. 

- Vi sørger selvfølgelig for under hele fremvisningen, at vi holder afstand til hinanden, spritter hænder og bilerne af og bærer mundbind. 

Har du nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

Vi glæder os til at se dig, vi ses.. 

SALGSAFDELING

Vi er her stadig, dog bare online. 

Da vi er en del af detailhandlen, har vi desværre midlertidigt lukket for fysisk besøg i vores salgsafdelinger. (indtil videre indtil d. 8 feb. 2021)

Det vil sige, nu hvor vi ikke må få besøg af jer i butikken, sidder vi nu klar online til at betjene og rådgive jer. I kan kontakte os via telefon eller mail. 

Så tvivl ikke, med at tage et kig på vores nye eller brugte biler - Skulle du sidde med spørgsmål, så ring eller skriv endelig til os. 

 

Breaking news - du kan nu prøvekøre alle vores nye og brugte biler igen. 

Det er nu muligt at få fremvist den bil du gerne vil se eller købe, hjemme på din adresse, eller på aftalt sted. Dette gør det muligt at prøvekøre den bil du gerne vil købe. Kontakten til os vil dog stadig foregå online eller pr. telefon, så aftaler vi tid og sted efterfølgende. Så hold dig ikke tilbage - Så holder vi dig og Danmark kørende 🚗 💨

Vi glæder os allerede til at høre fra dig.

Vi har selvfølgelig handsker og mundbind på, når vi kommer ud til jer. Samt vi har sørget for at spritte rart og gearknop af. 

Jes Abrahamsen

Afdelingschef, Give

Jesper B Jakobsen

Afdelingschef, Horsens

Carsten Pedersen

Afdelingschef, Fredericia

Frank Jensen

Afdelingschef, Vejle