Compass Hybrid Front Groen By 1920X1080
Facebook1200x628destock
FORSIDE

Jeep - "Legende med 80 år på bagen"

PLUG-IN TIL NEM GENOPLADNING
Når du er på farten, kan batteriet lades på alle offentlige ladestationer. Hjemme kan du for eksempel installere easyWallbox – en nem og effektiv løsning hvor du kan lade bilen, når den holder stille hjemme, eksempelvis om natten.

Den rigtige bil til dig..

I vores afdeling i Vejle er vi glade for at kunne præsentere Jeep. Et amerikansk bilmærke med rødder tilbage til det amerikanske militær. Vi er hos ATBiler eksperter i at tilbyde specialiseret rådgivning og service, da vores medarbejdere er veluddannede og er specialister inden for enkelte bilmærker – heriblandt Jeep. Med en Jeep får du lidt af den amerikanske drøm med hjem, og derudover får du en bil, som bygger på en livslang historie og et stærkt bånd mellem ejer og bil.

Oplev køreglæden..

Jeep betragtes af mange som den originale firehjulstrækker. Bilmærket er anerkendt for dets rå og kompromisløse design, og alle modeller er designet med respekt for historien. Vi er derfor overbeviste om, at en Jeep kan være helt ideel og optimal for en del af de kunder, som kommer hos os. Vi har stort kendskab til de enkelte modeller og dets funktioner og udstyr,  hvilket giver os de bedste vilkår for at have et stort udvalg af bilmærkets modeller.  I vores udvalg finder du de nyeste Jeep-modeller, der omfatter Renegade 4xe og Compass 4xe. Når det kommer til servicering af din Jeep, har vi i Vejle, sans for at give en unik serviceoplevelse med din bil for øje

BOOK EN PRØVETUR

Prøvekør din nye Jeep..