FRA 239.990 KR.

Jeep RENEGADE - KOMPAKT SUV MED MAKSIMALT KAPACITET...

EN VERDEN AF EVENTYR ÅBNER SIG..

Den nye Jeep Renegade er en kompakt SUV med maksimal kapacitet, og som skiller sig ud på vejen med sit markante og robuste udseende. Avancerede sikkerhedsfunktioner i kombination helt nye benzin- og re-designede dieselmotorer gør at du kan slappe af og nyde turen. Gør dig klar til at udforske verden med Jeep Renegade. 

En kompakt SUV med maksimal kapacitet
Vil du udforske nye verdner pg opleve helt nye eventyr, så kræver det en bil, der er parat til næsten alt. Jeep Renegade, har alt hvad du behøver, eventyret begynder nu - gør dig klar, for bilen er klar!

Renegade har et robust udtryk med dens kølergrill med 7 luftindtag. Renegade er en kompakt SUV fra Jeep, som er en perfekt løsning uanset om du kører en tur, hvor bilens kompakte form og manøvredygtighed er nyttig, eller om du er på opdagelse i terrænet, hvor dens offroad-egenskaber kommer til sin rette. 

Vil du gerne skille dig ud? Det er helt okay..
Renegade har god plads til at 5 personer kan sidde komfortabelt i bilen, samtidig med at den har et stort og funktionelt bagagerum og masser af velgennemtænkte opbevaringsrum - Sagt med andre ord, Renegade har alt hvad der skal til, for at du kan nyde dine oplevelse fuldt ud.. 

BOOK EN PRØVETUR

Prøvekør din nye Jeep..