27005 Kopier

TOYOTA AYGO X - byens labreste crossover

MINIBIL MED STOR PERSONLIGHED..

Toyota AYGO er en af Danmarks mest populære modeller i Danmark gennem de senest 15 år. AYGO skiller sig ud i mikrobilklassen med dens markante design. 

Toyota har givet europæisk designcenter, ED2, deres bud på en konceptudgave af en ny AYGO, som tilføre mere krydderi til bilkøbere i dens klasse. 

Legesyg og sjov attitude, har altid været kendetegnet på AYGO og har også tiltrukket især det yngre segment. 

I den nye AYGO X prologue er det tilført en slags frækhed og uartighed til den i forvejen legesyge udtryk. Hjulene er blevet større, hvilket gør at føreren af bilen, vil have bedre udsyn til, hvad der sker på vejen foran bilen. 

Farver er med til at udtrykke vores følelser og humør. Og især farven er en vigtig ingrediens i den nye AYGO X prologue. Som Toyota selv beskriver det, så er de fire vigtigste ingredienser her; chili, ingefær, wasabi og sort peber. 

"Enhver fortjener en sej bil, og når jeg ser på Aygo X prologue, er jeg virkelig stolt over at kunne sige, at det er lige præcis det, vores ED2 team har kreeret. Jeg er spændt på at se den revolutionere sin klasse," siger administrerende direktør, Ian Cartabiano, hos Toyotas europæiske designcenter, ED2.

Vil du være en af de første til at køre rundt i byens labreste bil, så reserver din bil allerede nu.

CHILI

GINGER

JUNIPER

CARDAMOM

26962
26968
27006
27287 (1)

Kommunikere med din bil, direkte fra din smartphone 

Når du har købt din nye bil, kan du downloade app'en "MyT", hvor du bl.a. kan fjernstyrer bilens klimaanlæg, låse og låse bilen op, lokalisere hvor bilen er parkeret, få fuld kontrol over din rejsehistorik samt få service påmindelser. 

Læs mere om MyT her

Har du spørgsmål...

Så er du altid velkommen til at kontakte os, eller udfyld nedenstående og vi kontakter dig.