26873 Kopier

TOYOTA bZ4X - Enestående køreegenskaber

 

Vil du have en af klassens bedste elbiler, som har flyende gearskifte, hurtigt reagerende og accelererer, så snart du har brug for det? - Så tvivl ikke med bZ4X. 

bZ4X har helt unikt SUV design, som skiller sig ud på vejene. bZ4X kan køre over 450 km på en enkelt opladning. Rækkeviden kan dog udvides med et solcelletag, som kan tilkøbes. Indeni er der en stor 12" touchskærm, hvor du nemt kan tilkoble din smartphone. Toyota Smart Connect, er altid opdateret med den nyeste opdatering takket være den cloudbaserede teknologi. 

Med My-T app'en, kan du planlægge dine opladninger, så du er sikker på den altid er klar, når du skal på tur. Du kan samt også tjekke dine rejsedata, betjene klimaanlægget, så bilen har den rette temperatur, på de varme sommerdage el. 


Toyota går ikke på kompromis når det gælder sikkerhed, derfor er bZ4X udstyret med Toyota Safety Sense, så der bliver passet godt på dig i trafikken. 


Kommunikere med din bil, direkte fra din smartphone 

Når du har købt din nye bil, kan du downloade app'en "MyT", hvor du bl.a. kan fjernstyrer bilens klimaanlæg, låse og låse bilen op, lokalisere hvor bilen er parkeret, få fuld kontrol over din rejsehistorik samt få service påmindelser. 

Læs mere om MyT her

BOOK EN PRØVETUR

Prøvekør din nye TOYOTA..