Fra 301.990,-

TOYOTA C-HR - Crossoveren der følger dit flow..

HELT EKSTRAORDINÆRT NEDSAT MED 30.000 kr.

LÆG HVERDAGEN BAG DIG!..

Her er der tale om dansk design i verdens klasse… Den nye Toyota C-HR sætter normen for design for biler… Bilen har taget danskerne med storm, og var i 2019 med i kapløbet om at bliver årets bil i Europa. Det skyldes blandt andet dynamisk kørsel, køreegenskaber, den nyeste hybridteknologi og ikke mindst brændstofsøkonomi.

Så vil du blot skille dig en smule ud fra gadebilledet, så er den nye Toyota C-HR det helt rigtige valg… og kiropraktikerens mareridt, da der vil blive kigget godt efter dig…

C-ENTER SUV 5-DØRS

C-LUB SUV 5-DØRS

C-HIC 5-DØRS

1/1

NYHED! Toyota C-HR, kommer som GR udgave i 2021

Den nye Toyota C-HR GR SPORT, bliver spækket med udstyr, hvor der bl.a. er, sortlakeret bitone tag, mørktonede sideruder og bagrude, nøglefri betjening, fuld LED-lygtepakke, automatisk el-foldbare sidespejle med varme, sædevarme og ratvarme opfylder de flestes behov for komfortudstyr. Samtidig er det muligt at tilkøbe et JBL Premium lydanlæg. Toyota har fået dækproducenten Continental til at udvikle et nyt, specialdesignet dæk, Continental Premium Contact 6, til bilens store 19” alufælge. Det øger vejgrebet og stabiliteten i sving og mindsker dermed risikoen for understyring og krængning.

Invendigt er det de sølvgrå toner, der præger kabinen. Den har fået sportssæder i Alcantara læder med grå og røde sygninger, som er inspireret af GAZOO Racing's farver. De røde syninger på læderrattet og på løderet omkring gearstangen fuldender det sportslige udtryk i kabinen. 

1/1

BOOK EN PRØVETUR

Prøvekør din nye TOYOTA..