Fra 259.990,-

TOYOTA COROLLA - STILET, EFFEKTIV OG FULD AF KØREGLÆDE..

COROLLA HATHBACK

Med den nye Corolla Hatchback, er du klædt på til fremtiden. Det har med andre ord, aldrig været sjovere at køre en Corolla. Den er livlig, og med et nyt sporty design giver det dig en enestående kørsel oplevelse.

Du kan vælge en super økonomisk 1,8 liter hybridmotor eller den kraftfulde 2,0 liter Hybrid Dynamic Force med hele 184 hk, som samtidig også giver dig endnu mere strøm gennem byen, når hybrid delen skal udnyttes fuldt ud.

Bilen er bygget på den nye undervogn TNGA, så gør den mere vridningstabil under kørsel, så du hele tiden er i optimale kontakt med bilen. Når vi taler Hybrid, så bliver du i alle vores modeller forkælet med automatgear.

COROLLA TOURING SPORT

Med den nye Toyota Corolla stationcar, har du bilen til hele familien og hunden… Det flotte ydre og et nyt sporty design giver det dig en enestående kørsel oplevelse.

Du kan her vælge en super økonomisk 1,8 liter hybridmotor eller den kraftfulde 2,0 liter Hybrid Dynamic Force med hele 184 hk, som samtidig også giver dig endnu mere strøm gennem byen, når hybrid delen skal udnyttes fuldt ud.

Bilen er bygget på den nye undervogn TNGA, så gør den mere vridningstabil under kørsel, så du hele tiden er i optimale kontakt med bilen. Når vi taler Hybrid, så bliver du i alle vores modeller forkælet med automatgear.

PRIVATLEASING UDEN UDBETALING

Helt ekstraordinært kan vi nu tilbyde dig at privatlease den super flotte Corolla Hybrid Touring Sports Active Smart - helt uden førstegangsydelse og med hurtig levering!

Førstegangsydelse: 0 kr.
Månedlig ydelse: 3.595 kr.
Totalpris i perioden: 129.420 kr. Kilometer pr. år: 15.000 km. Periode: 36 måneder. Inkl. metallak, moms, serviceaftale, etablerings- og leveringsomkostninger. Ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og ekstraudstyr. Positiv kreditgodkendelse kræves. Forbehold for prisændringer. Gælder igennem Toyota Financial Services Danmark A/S. Forudsætter at bilen er leveret og indregistreret inden den 31. december 2021.

Forbrugstal: Km/l: 22,2, CO2: 103, Energimærke A++, grøn ejerafgift 500 kr. / halvår.

gælder ved leveret bil og indregistreret inden d. 31 december 2021.

1/1

BOOK EN PRØVETUR

Prøvekør din nye TOYOTA..