Miljø Fredericia Web 3

ATbiler - DIT AUTORISERET TOYOTA-VÆRKSTED

Vi giver dig tryghed

Vi kender din Toyota bedst og tilbyder service i topklasse. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du har afleveret din bil til service. Vi tilbyder også serviceaftaler, så du slipper for at bekymre dig om, hvad din bil skal have lavet næste gang den skal til service.    

Vores autoriserede Toyota værksteder, er eksperter i Toyota. Vores mekanikere vil løbende deltage i Toyota's uddannelser og kursusforløb, så de altid er opdateret med den nyeste viden. Der vil altid blive brugt originale reservedele, så du kan følge dig tryg og have sikkerheden iorden. 
I forbindelse med fabrikkens løbende kvalitetskontrol, vil du altid være omfattet af servicekampagnerne. 

 

Toyota garanti til din bil
En kombination af professionel service og høj produktkvalitet, så medfølger en af markedets bedste garantier, når du køber en ny Toyota. Herunder: Fabriksgaranti, rustgaranti, hybridgaranti, samt garanti på reservedele og tilbehør.  

Ny eller gammel bil - med Toyota Relax får du serviceaktiveret garanti

Er din Toyota under 10 år gammel og har kørt under 160.000 km. så skal du læse med her. Med Toyota Relax, får du serviceaktiveret garanti på alle dele, når du overholder dine serviceeftersyn hos os. 

Den bedste sikring af din bil, får du ved at tegne en serviceaftale hos os…

Vil du slippe for bekymringer, over hvad du skal have lavet næste gang du skal til service ? så skal du blot tegne en aftale med os – så slipper du nemlig for alle disse bekymringer. 

Du skal nemlig slet ikke tænke på noget, for pakken indeholder nemlig alt.:

  • Originalt serviceeftersyn efter fabrikkens anbefalinger
  • Sikkerhedskontrol
  • Opfyldning af sprinklervæske ved serviceeftersyn
  • Reparation og udskiftning af mekanisk dele
  • Top-up af motorvæske mellem servicebesøg
  • Udskiftning af viskerblade og pærer mellem servicebesøg
  • Gratis lejebil, når din bil er på vores værksted

*ved 15.000 km eller 1 år

KOMPLET FRA 199,- /MD Eksempel er taget ud fra en ny Toyota AYGO X - 36 mdr. / 45.000 km. 

Har din bil været udsat for en kollision eller fået buler?
I så fald skal den laves fuldstændig efter fabrikkens forskrifter, så den fortsat yder dig den sikkerhed, du har krav på. Skadesreparationer er meget mere end blot at opretholde et pænt ydre til din bil. Desværre bruger de uautoriserede værksteder ikke altid originale reservedele. De har med stor sandsynlighed heller ikke samme erfaring med Alfa Romeo, Toyota, Fiat, Suzuki eller Jeep som et autoriseret værksted som ATbiler. Du bør derfor tænke dig om en ekstra gang, inden du vælger værksted til din bilskade. Hos ATbiler er du i sikre hænder og kan forvente en professionel behandling af din bil.

Specialuddannede karosseriteknikere
Under din bils reparationsperiode garanterer vi, at den bliver behandlet af specialuddannede karosseriteknikkere med stor viden og erfaring. De har gennemgået kurser inden for skadesbehandling og har moderne udstyr til rådighed. Vi klarer både udfyldelse af skadeanmeldelse og kontakt til forsikringsselskabet. Samtidig stiller vi under reparationsperioden en lånebil til rådighed.

Dine dæk, sørger for din sikkerhed i trafikken – så få dem opbevaret på vores dækhotel, hvor vi passer godt på dem. 

Uanset om du bor i lejlighed eller hus, så kan du slippe af med besværet med transport og opbevaring af dine hjul. Vi passer på dine hjul og opbevarer dem under optimale forhold med den rette temperatur, så gummiet ikke bliver ødelagt og nedsætter dækkenes levetid.

Vi kontakter så snart det er tid til at skifte hjulene, og vil holder øjemed om det er tid til at få nogle nye, så du altid kan køre sikkert. Husk at nedslidte dæk er meget farlige for din og andres sikkerhed i trafikken. Vi anbefaler mindst 3 mm slidmønster. 

 

Pris kun kr. 572,- pr. halvår, inkl. hjulskifte

Philip Lykke

Værkfører

Jim Sidney Værkfører hos AT Biler

Jim Sidney

Værkfører

Niels Jørgen Andersen

Eftermarkedsassistent

Jesper Marskot

Værkfører