TOYOTA YARIS - Ny energi til byturen..

SKABT TIL ET AKTIVT LIV

Toyota Yaris…. Alle ved hvad en Yaris er, du kender i hvert fald en der har en eller har haft en…. Toyota Yaris har i sin klasse været en bestseller fra dag nummer 1, og det er alligevel over 20 år nu, da den så dagens lys i 1999. Rummelig, pålidelig, fræk, stærk… alt i alt en trofast partner, nu og til evig tid… Toyota Yaris fås med 2 super økonomiske og stærke benzinmotorer med hhv. 72 hk og 111 hk.

Sidst men ikke mindst så Toyota Yaris også kendt for, den formidable Hybrid motor kombineret med dens automatgear… her sætter du din dårlige grønne samvittighed til vægs, med et super lavt Co2 udslip

NY TOYOTA YARIS HYBRID - KOMMER SNART ! ! 

Vi glæder os til at kan byde den nye Toyota Yaris velkommen i butikken og ikke mindst, vi glæder os til at vise den frem til jer.. 

Yaris Hybrid skal aldrig lades op, da den er ledningsfri. Den kommer med en 3 cylindrede 1,5 liters motor, som vi kender fra Corolla. Vi siger det bare, der bliver "sjov i gaden" med den nye Toyota Yaris Hybrid. 

Den kommer med det nye Head-up display, samt trådløs oplader til din smartphone. 

1/1

OPLEV ÆGTE RACEBILKØRSEL...

Designet er dynamisk og modelprogrammet er bredt, så der er altid en Yaris, der passer lige nøjagtig til din personlighed. Den byder også på veloplagte præstationer og præcise køreegenskaber, så du straks føler dig hjemme bag rattet. Den nye Yaris Hybrid kombinerer imponerende lavt forbrug og CO2-udslip med suveræn kørekomfort ved bykørsel.

 

 

 

 

 

Personliggør din nye Yaris Hybrid

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK