Suzuki Across 12

KRAFTFULD PLUG-IN HYBRID MED 4WD

Across - STOR SUV PLUG-IN HYBRID

 

Fantastisk Plug-in Hybrid med 4WD.

Endelig har Suzuki fået en stor, kraftig og sporty SUV. Across er navnet på Suzukis helt nye SUV, som har et helt fantastisk og avanceret Plug-in Hybridsystem, og som standard har elektronisk 4 hjulstræk.

Her får man kompromisløs ydelse, endda med opladnings-fleksibilitet, stor rummelighed og det rå look af en SUV.

 

Plug-in Hybrid med maksimal ydelse og lavt forbrug.

Suzuki Across’s Plug-in Hybridsystem giver en brændstoføkonomi som aldrig før, med en CO2-emission på kun 22 g/km, ud fra WLTP-normen.

Across er forsynet med en heftig elmotor foran, som yder hele 182hk, og her også sidder vores 2,5 liters benzinmotor med 185hk. Derudover har Across på bagakslen endnu en elmotor med 54hk, og når alle tre motor er i gang, yder de tilsammen maksimale 306 hk!  Dette muliggør at 0-100km/t sker på kun 6,2 sekunder. Mere vigtigt er det måske, at Across med sin stærke ydelse altid har det overskud der er brug for. Også ved kørsel med påhængsvogn op til de tilladte 1500 kg.

Across leverer op til 75km kørsel på ren el, fra det store lithium-ion-batteri. Når al strømmen er brugt kan Across køre videre på en kombination af benzin og den strøm som opsamles af det avancerede hybridsystem undervejs.

  • 75 km på el
  • 306hk fordelt på 3 motor, 1 benzin- og 2 elmotorer
  • 100km/l v. blandet kørsel ifølge WLTP-norm.

BOOK EN PRØVETUR

Prøvekør din nye Suzuki..

Kontakt din nærmeste ATbiler lige her

Brian Bredahl Madsen

Salgskonsulent

Marcus Larsen

Salgskonsulent

Esben Laursen

Salgschef, Give