Erhverv (2)

En ny måde at have Suzuki på

Med Klar Leasing får du afgang til biler uden binding og uden udbetaling. Vi har gjort det nemt for dig at få rådighed over en bil uden bekymringer. Du behøver ikke længere bekymre dig om lande eller faste bindingsperioder, værditab, udbetaling eller førstegangsydelse. Vi eliminerer også alle uforudsete udgifter og bøvl, når bilen skal returneres. 

Alt inkluderet i din ydelse

Med Klar Leasing får du alt inkluderet i din ydelse: Bil, finansiering, service, forsikring og ejerafgift. Alt er taget hånd om for dig, så du kan fokusere på det væsentlige. Det eneste, du selv skal tænke på, er at fylde benzin på tanken eller lade batteriet op, hvis du kører elbil. 

Uden udbetaling

Uden binding

Inkl. 1.250 km/måned

Inkl. forsikring

Inkl. grøn ejerafgift

Inkl. service

Du bestemmer selv, hvor længe du ønsker at leje bilen - om det er en uge, to uger, en måned eller endnu længere tid. Det er op til dig og dine behov. Vores løsninger er både tydelige og meget fleksible. Priserne varierer afhængigt af model, lejeperiode og kørselsbehov. For eksempel kan du få en Suzuki Swift til kun 134 kr. om dagen, hvis du booker den i en måned.

Hør Marcus fortælle om det lige her

Suzuki Swift

Her får du en mindre og praktisk bil med en god brændstoføkonomi. Den er nem at navigerer i byens trafik og let at parkere. 

 

134 kr. om dagen 

ved en lejeperiode på min. 1 måned inkl. 1.250 km.

Vi kræver ikke et depositum fra dig. Dog reserverer vi et beløb på dit betalingskort, men disse midler forbliver på din konto, indtil du returnerer bilen uden udestående, såsom betalte parkeringsbøder eller overskrevne kilometer. 

Alt er inkluderet. Du skal blot fylde brændstof på. Det er KLAR!

Kontakt en af os i Give 

Så står vi klar til at hjælpe dig

Brian Bredahl Madsen

Salgskonsulent

Marcus Larsen

Salgskonsulent

Esben Laursen

Salgschef, Give