JIMMY

Suzuki Bilforsikring

God tur med din nye Suzuki – forsikringen er gratis den første måned…

Når du køber en Suzuki hos ATbiler, er den første måneds forsikring gratis. Din Suzuki skal blot være mindre end 8 år gammel, når du køber den hos os.


Du får som sagt den første måneds forsikring gratis, hvor du er dækket af vores kaskoforsikring. I løbet af denne måned bliver du automatisk kontaktet af Suzuki Forsikring med et godt tilbud på en fortsættelse af forsikringen. På denne måde sikrer vi altid at du – udover dit normale forsikringsselskab – har et godt og fair bud på hvad forsikringen bør koste på netop din bil.

  • Er du fyldt 30 år og har kørt skadefrit i den gratis måned, starter du som elitebilist til lav præmie ved tegning af forsikringen.
  • Er du mellem 25 og 29 år og nystartet bilist, får du 8 års anciennitet, hvis du har kørt skadefrit den første måned. Du kommer derfor meget hurtigere op som elitebilist og de billigere præmietrin.
  • Er du mellem 18 og 24 år og nystartet bilist, får du 4 års anciennitet, hvis du kører skadefrit den første måned. Du får dermed hurtigere adgang til en lavere forsikringspræmie.

 

Brian Bredahl Madsen

Salgskonsulent

Marcus Larsen

Salgskonsulent

Esben Laursen

Salgschef, Give