DEN NYE SWIFT ER ANKOMMET

Den nye Swift bygger videre på sin imponerende historie og præsenterer sig med stor selvtillid i sin nyeste generation. Køreglæden er fortsat i højsædet, og det samme gælder 12V mild-hybridteknologien. Denne teknologi kombineres med en ny energieffektiv motor, hvilket resulterer i en bemærkelsesværdig benzinøkonomi på 22,7 km/l (WLTP-norm).

KOMFORT- OG SIKKERHEDSUDSTYR PÅ ET UHØRT NIVEAU

Den nye Swift skiller sig især ud på udstyrssiden, hvor selv den billigste model kommer med udstyr, man normalt finder i dyrere topmodeller. Derfor kaldes den Upgrade. Med denne model får du en komplet sikkerhedspakke med det nyeste sikkerhedsudstyr samt lækkert komfortudstyr som nøglefri betjening, et 9" infotainmentsystem med trådløs opkobling og Suzuki Connect, bakkamera, elektriske ruder foran og bagved samt navigation.

SIKKERHEDSUDSTYRET

Swift sikkerhedsudstyr - alle modeller

Automatisk nødbremse med bil-, cyklist- og fodgængergenkendelse

Adaptiv fartpilot med flere justeringsmuligheder

Aktiv vognbaneassistent og slingreadvarsel

Blind-vinkel advarsel

Skiltegenkendelse

Advarsel mod krydsende trafik bag bilen 

Hastighedsassistance med advarsel ved overskridelse af hastighedsgrænsen 

Full-LED forlygter med automatisk op- og nedblænding

1
2
3

HYBRID ER STANDARD

Suzukis kompakte 12V mild-hybridsystem er standard i alle Swift-modeller. En lille elmotor (ISG-enhed) assisterer benzinmotoren ved benzinkrævende opstarter og accelerationer. Energien til dette kommer fra nedbremsninger og decelerationer, hvor den opsamles i et 12V lithium-batteri, så elmotoren er klar til næste acceleration. Du behøver ikke at bekymre dig om systemet i det daglige, da det fungerer automatisk. Samtidig får du en næsten lydløs genstart af motoren efter et automatisk stop ved lyskryds.

Mild-hybridsystemet hjælper med at spare brændstof og reducere CO2-udledningen. Ved blandet kørsel kan den nye Swift opnå en imponerende brændstoføkonomi på 22,7 km/l ifølge WLTP-normen, hvilket gør den til en svær konkurrent for andre biler i klassen.

KOMFORT SOM EN LUKSUSBIL

Som standard i den billigste Upgrade version

Nøglefri betjening pg trykknap-start

9" infotainmentsystem med navigation og bakkamera

Trådløs opkobling via Apple CarPlay og Android Auto 

Aircondition 

El-ruder for og bag

Multijusterbart rat

Automatisk op- og nedblænding af LED forlygterne

SÆT DIG GODT TIL RETTE

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis den udgave af Suzuki Swift, som passer til dig og dine behov. Fordi Swift er meget mere end det, som vi lige har vist dig her.

Du får nemlig også 9" infotainmentsystem i alle Swift modellerne, så du bl.a. altid har DAB+ radio og trådløs opkobling af din mobil via Bluetooth og Apple CarPlay/Android Auto. 

Vi tilbyder også Suzuki Connect. Det er en ekstra service, som du kan tilvælge til din Swift. Når du har Suzuki Connect kan du kommunikere med din bil via en app på din mobiltelefon. Her kan du bl.a.

Låse bilen, hvis du har glemt det, da du forlod den.

Vise bilens position 

Og indstille et geografisk område og få besked, når din bil kører ud eller kommer ind i dette.

SKAL DU HAVE FAT I OS?

OPDAG MERE SWIFT

Tag et kig i galleriet

Suzuki Swift 1
Suzuki Swift 2
Suzuki Swift 3
Suzuki Swift 4
Suzuki Swift 5
Suzuki Swift 6
Suzuki Swift 7
Suzuki Swift 8
Suzuki Swift 9
Suzuki Swift 10