Miljø Vejle Web 4

DIT AUTORISERET VÆRKSTED

"Vi ved, vi har gjort et godt stykke arbejde, når vores kunder anbefaler os."

Hvad enten du har en Suzuki, Alfa Romeo, Toyota, Fiat eller Jeep, så er alle moderne biler, så avanceret at den kræver særlig teknologisk ekspertise og udstyr, som du kun finder hos os. Hos ATbiler er vores mærke teknikere specielt uddannede i alle modeller. Og vi er de eneste der via fabrikken holdes ajour med den nyeste teknologi. Ved regelmæssige eftersyn hos ATbiler vil eventuelle fejl lynhurtigt blive rettet inden de forvolder større skader eller udgifter. Derved øges bilens sikkerhed, og du kan spare mange penge i det lange løb. Kun et autoriseret mærke værksted har forudsætningerne for at give din bil optimal service.

 

Professionelt værkstedsteam
Vores mekanikere har fuldstændig styr på din bil – de kender den ud og ind og ved, hvordan din bil bliver serviceret på den bedst mulige måde. Serviceniveauet og reparationerne opfylder høje kvalitetskrav, som er opstillet af fabrikanten.

 

En service der overgår dine forventninger
Det er vores mål, at vores service altid skal overgå dine vildeste forventninger, og dette imødekommer vi bl.a. ved at tilbyde vores kunder gratis lånebil, kundelounge med TV og kaffe og bilvask efter eftersyn eller reparation. Desuden vil vi hos ATBiler rettet op på de eventuelle fejl, som vi finder frem til, således at du i fremtiden slipper for store økonomiske udgifter til reparationer og skader. På den måde øger vi også bilens sikkerhed.

Book dit værkstedsbesøg online

Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt, så du kan derfor booke dit næste værkstedsbesøg online og når det passer dig.

Dine dæk, sørger for din sikkerhed i trafikken – så få dem opbevaret på vores dækhotel, hvor vi passer godt på dem. Læs mere om dæk hotel her

Har din bil været udsat for en kollision eller fået buler?
I så fald skal den laves fuldstændig efter fabrikkens forskrifter, så den fortsat yder dig den sikkerhed, du har krav på. Skadesreparationer er meget mere end blot at opretholde et pænt ydre til din bil. Desværre bruger de uautoriserede værksteder ikke altid originale reservedele. De har med stor sandsynlighed heller ikke samme erfaring med Alfa Romeo, Toyota, Fiat, Suzuki eller Jeep som et autoriseret værksted som ATbiler. Du bør derfor tænke dig om en ekstra gang, inden du vælger værksted til din bilskade. Hos ATbiler er du i sikre hænder og kan forvente en professionel behandling af din bil.

Specialuddannede karosseriteknikere
Under din bils reparationsperiode garanterer vi, at den bliver behandlet af specialuddannede karosseriteknikkere med stor viden og erfaring. De har gennemgået kurser inden for skadesbehandling og har moderne udstyr til rådighed. Vi klarer både udfyldelse af skadeanmeldelse og kontakt til forsikringsselskabet. Samtidig stiller vi under reparationsperioden en lånebil til rådighed.

Vi har, hvad du har brug for

Vi har altid et velassorteret lager med reservedele og ekstraudstyr til din Toyota, Fiat, Suzuki, Alfa Romeo og Jeep. Skulle det alligevel vise sig, at vi på lagret ikke har det, du mangler, kan det normalt fremskaffes indenfor 24 timer.

Har du brug for originale reservedele eller udstyr til din bil, står vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning.

Støv, kondensvand og udåndingsluft kan give anledning til vækst af bakterier og mikroorganismer i airconditionanlægget. Et beskidt airconditionanlæg kan være skyld i luftvejsgener, øjenirritation, ubehagelig lugt og forkølelse.

Få renset og tjekket airconditionanlægget for køle- og ydeevne, så du igen kan nyde turen. Aircondition anbefales renset hvert 2. år. Eftersyn af aircon udføres på alle bilmærker.

Komplet serviceeftersyn på anlægget indebærer bl.a.:

  • Gammel kølemiddel udskiftes
  • Nyt kølemiddel efterfyldes - vi anvender kun certificeret produkter
  • Anlægget renses og trykprøves
  • Der anvendes antikondens middel
  • Spormiddel til søgning af evt. - lækager

Airconserivce kun kr. 995,-

Dine dæk, sørger for din sikkerhed i trafikken – så få dem opbevaret på vores dækhotel, hvor vi passer godt på dem. 

Uanset om du bor i lejlighed eller hus, så kan du slippe af med besværet med transport og opbevaring af dine hjul. Vi passer på dine hjul og opbevarer dem under optimale forhold med den rette temperatur, så gummiet ikke bliver ødelagt og nedsætter dækkenes levetid.

Vi kontakter så snart det er tid til at skifte hjulene, og vil holder øjemed om det er tid til at få nogle nye, så du altid kan køre sikkert. Husk at nedslidte dæk er meget farlige for din og andres sikkerhed i trafikken. Vi anbefaler mindst 3 mm slidmønster. 

 

Pris kun kr. 572,- pr. halvår, inkl. hjulskifte

Du kan få rustbeskyttet din bil gennem ATbiler, uanset hvilken bil du har

Sund fornuft.....

Salt, snavs, regn og fugt giver rustangreb på selv helt nye biler, hvis man ikke forebygger i tide. Med en SUVO-behandling sikre du din bil et langt, sundt og rustfrit liv. Behandlingen er så effektiv, at SUVO tilbyder Danmarks længste garanti mod gennemtæring.
Får du din bil rustbeskyttet gennem ATbiler og SUVO, har du også mulighed for at blive udtrukket til en af de 500 årlige stikprøvekontroller af SUVO-behandlinger udført af FDM i hele landet. 

    Fredericia

Jim Sidney Værkfører hos AT Biler

Jim Sidney

Værkfører

    

Steen M Nielsen Pladeværkfører hos AT Biler

Steen M Nielsen

Pladeværkfører

    Give

Jesper Marskot

Værkfører

       

Poul Hansen

Pladeværkfører

    Horsens

Kim Rene Bjørnskov

Pladeværkfører

      

Philip Lykke

Værkstedschef

    Vejle

Michael Andersen

Eftermarkedsassistent

      

Kasper Vibholm Nielsen

Pladeværkfører