Elektrisk MPV innovation

Toyota Proace Verso Electric er mere end bare en personbil. Det er den helt ideelle partner til erhvervslivet, der kræver både plads, komfort og omtanke for miljøet. Denne rummelige MPV har et udvalg af nul-emissionsløsninger som passer til dine erhvervsmæssige behov. Med Proace Verso Electric har du ubegrænsede lademuligheder for at komme fra A til B.

1
2
3
4
5
6
7

3 Nøglefunktioner

1. Komfortabel kabine af høj kvalitet 

Proace Verso Electric giver dig en komfortabel kabine af høj kvalitet. Med den nye teknologi, der får dine transporttider til at føles endnu hurtigere, kan Proace Verso Electric med Toyota Connect gøre hele transporten problemfri med integration af Apple CarplayTM og Android AutoTM.

2. Valgfri rækkevidde

Med Proace Verso Electric fås der flere nul-emissionsløsninger, som passer til dine behov. 50 kWh batteri med rækkevidde op til 218km* og 75 kWh batteri med en rækkevidde op til 313km* (*Rækkevidden afhænger af kørselsforholdene)

3. Ubegrænsede lademuligheder

Det er helt op til dig om du oplader via en privat ladeboks, en hurtigoplader eller et hjemmestik. Ligemeget hvilken du vælger holder Proace Verso Electric dig kørende.

Hvorfor vælge en Proace Verso Electric?

 • Der findes flere måder, at oplade din Proace Verso Electric:

  Vægboks: 50 KW: 4,75t* / 75 KW: 7 t*

  Hurtig opladning: 50 KW: 0,5t* / 75 KW: 0,75t*

  *Opladningstider afhænger af lokale forhold

 • Du kan vælge mellem 2 batteripakker:

  50 kWh batteri har en rækkevidde op til 218 km*

  75 kWh batteri har en rækkevidde op til 313 km*

  *Rækkevidden afhænger af kørselsforholdene

 • Alt efter længde og udstyrsmodel er der plads til 8 eller 9 personer i Proace Verso Electric uden at gå på kompromis med komforten. 

Toyota Business Komplet

Toyota Business Komplet er løsningen for dig, der har en eller flere firmabiler. Det er Toyotas svar på omfattende flådehåndteringsprogram. Med Toyota Business Komplet kan du samle administrationen af dine biler ét sted. Der inkluderer håndtering af forsikring, service, leasingydelse, ejerafgift og brændstof, alt sammen på én samlet faktura. 

Kontakt en af vores erhvervsrådgivere allerede i dag

Peter Nissen

Erhvervsrådgiver - Horsens

Esben Laursen

Salgschef, Give

Carsten Pedersen

Afdelingschef, Fredericia

Frank Jensen

Afdelingschef, Vejle