Hybrid, El, Brint, Plug Com (3)
Hybrid, El, Brint, Plug Mobil

Vi ved, det kan være svært at vælge

Vi er her for at hjælpe og vejlede dig hen mod din kommende HYBRID-, EL-, BRINT- eller PLUG-IN HYBRID bil. 

Din guide

Hybrid

En hybridbil kombinerer en elmotor og en benzinmotor. Batteriet oplades automatisk under kørsel, især når du bremser.

Hybridbilen er for dig, der ønsker aktivt at minimere miljøpåvirkningen på en simpel måde helt uden behov for ekstern opladning. Du kan køre uden bekymringer om at finde en ladestander, da hybridbiler automatisk skifter mellem el og benzin, hvilket sikrer, at du aldrig løber tør for strøm.

EL

En elbil eller elektrisk bil anvender elektricitet som hovedenergikilde til at drive motoren og fremdrift. Før den kan køre, skal den oplades.

Elbilen er for dig, der søger lavere driftsomkostninger, men også simpel opladning, der kulminerer i en kørsel præget af raffinement og spænding og især takket være den øjeblikkelige kraft fra elmotoren. 

Plug-in Hybrid

En Plug-in Hybrid kombinerer egenskaberne fra både en elbil og en hybridbil.

Når du oplader bilen ved hjælp af ladestikket, kan du køre op til 100% på ren el, og bilen skifter automatisk til benzin, hvis du løber tør for strøm på længere strækninger. 

Alternativt kan du vælge at køre bilen som en almindelig hybrid uden behov for ledningsopladning, hvilket stadig giver dig mulighed for elkørsel op til 50% af tiden.

Brint

En brændselscelle bil er et elektrisk køretøj, der benytter en elmotor. Elektriciteten til elmotoren genereres on-site i køretøjets brændselscellestak. 

Brintbiler udgør en mere miljøvenlig løsning, da de ikke udleder skadelige gasser eller forurenende stoffer under kørslen, KUN vand.

Brændselscellen producerer elektricitet ved at kombinere brint fra tankene med ilt fra den omgivende luft. Den resulterende elektricitet driver elmotoren og oplade samtidig køretøjets batteri.

Kontakt din nærmeste ATbiler afdeling her