27287

Toyota Relax - Op til 10 års serviceaktiveret garanti

Ny eller gammel bil - med Toyota Relax får du serviceaktiveret garanti

Er din Toyota under 10 år gammel og har kørt under 185.000 km. så skal du læse med her. Med Toyota Relax, får du automatisk 12 måneders garanti, på alle dele, når du overholder dine serviceeftersyn hos os. Det gælder, når din bil ikke er omfattet af fabriksgarantien, ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km. 

Toyota Relax dækningsomfang og betingelsen

  • Ejeren af bilen har ret til at få mekanisk,, elektrisk og elektronisk fejl, som skyldes fejl i fremstilling eller montering, repareret gratis på et autoriseret Toyota-værksted, så længe betingelserne nævnt her, er overholdt.
  • Biler, som er solgt eller serviceret efter Toyotas forskrifter på et autoriseret Toyota-værksted i Danmark, Færøerne eller Grønland er dækket af Toyota Relax i op til 10 år eller 185.000 km., alt efter hvad der kommer først, dog tidligst fra den dag, hvor bilens fabriksgaranti materiale. 
  • Toyota Relax træder i kraft, når bilen har fået udført et forskriftsmæssigt serviceeftersyn på et Toyota-værksted. Dokumentation for Toyota Relax vil fremgå som tekst på faktura for udført service udstedt af et autoriseret Toyota-værksted, og dækningsomfang og de nærmere betingelser for Toyota Relax fremgår bl.a. af nærværende materiale. 
  • Såfremt bilen har været serviceret af et uautoriseret Værksted, kan Toyota Relax genetableres, hvis bilen igen serviceres ved et autoriseret Toyota-værksted, og der ikke er fejl eller mangler ved køretøjet.
  • Hvis alle betingelser er opfyldt, dækker Toyota Relax omkostningerne ved reparation, som udføres af et autoriseret Toyota-værksted af følgende emner. 

Toyota Relax, en del af Toyota's Tryghedsprogram

Henrik Holm Eftermarkedsassistent hos AT Biler

Henrik Holm

Eftermarkedsassistent

Jesper Marskot

Værkfører

Philip Lykke

Værkfører

Niels Jørgen Andersen

Eftermarkedsassistent