Toyota Relax

Ekstra garanti uden ekstra betaling

Toyota Relax er en garantipakke som aktiveres automatisk efter et servicebesøg hos dit lokale ATbiler værksted. Det er som en ekstra sikkerhedskappe til din bil, der ikke længere er dækket af fabriksgarantien. Så længe den ikke har ramt 10 år eller har taget for mange kilometer på klokken - 185.000 km for at være præcis.  

Og vent, der er mere!

Hvis din bil hidtil har haft en lille rebelsk side og ikke har besøgt et autoriseret Toyota-værksted, er det stadig ikke for sent. Toyota Relax venter med åbne døre og smil, klar til at omfavne den med ekstra omsorg og kærlighed. 

Så næste gang din bil har brug for service, kan du tage det med ro og lade Toyota Relax være din bils beskytter - fordi selv biler har brug for ekstra kærlighed undervejs!

Bliv en del af Toyota's tryghedsprogram

De første 3 år af din bils liv er, som den gyldne alder, dækket af fabriksgarantien. Alt, hvad det kræver, er et lille årligt eftersyn for at holde den i topform. Men frygt ikke, når du fortsætter dine besøg på vores autoriserede Toyota værksted efter disse 3 år, så kaster vi automatisk 12 måneders garanti på din bil for hvert service. 

Og der er mere i goodie-posen!

Hver gang du er på vores Toyota værksted, får du også automatisk Toyota Vejhjælp som en ekstra bonus. Hvis du cruiser rundt i en hybrid, kan du nyde godt af 5 års (eller 100.000 km.) garanti på hybridsystemet. Og som prikken over i'et tilbyder vi op til 10 års dækning af hybridbatteriet med årligt Hybrid Helbredstjek. 

Du får også lak- og overfladegaranti

Uanset om du er roadtrip-entusiast eller bypendler, holder din bil sig frisk med 3 års lak- og overfladegaranti og blæser dig bagover med en imponerende 12 års gennemtæringsgaranti. Og hvis du beslutter dig for at pifte din bil op med reservedele eller tilbehør, kan du hvile trygt med 3 års garanti på disse delikate forbedringer. 

Men er klubben for alle?

Enhver Toyota-bil, der er under 10 år gammel og har kørt under 185.000 km, er velkommen til at deltage i Toyota Relax. Det eneste krav er, at de ikke længere er dækket af fabriksgarantien.

Hvad dækker Toyota Relax?

Garantien, der træder i kraft ved service, dækker kort sagt alt det, der holder bilen i gang - og som ikke udsættes for normal slitage i daglig brug. Dette inkluderer elementer som motoren, gearkassen og styresystemet. 

Hvad dækker Toyota Relax ikke?

Toyota Relax dækker ikke de komponenter, der betegnes som "service- og sliddele". Disse omfatter alle de elementer, der løbende vedligeholdes og udskiftes under de årlige serviceeftersyn. 

Vil du vide mere om Toyota Relax?

Kontakt dit nærmeste ATbiler værksted i dag