El Com
El Mobil

Toyota's batteridrevne elektriske teknologi

Vores nye generation af elektrificerede køretøjer bygger på vores betydelige erfaring indenfor elektrificering og muliggør levering af en kompromisløs kombination af kraft, pålidelighed og brugervenlighed. Indenfor de næste 5 år vil mindst 10 nye nul-udledningskøretøjer introduceres på markedet med bZ4X i spidsen. 

Nul brændstof - Frihed - Nul udledning

Fordelene ved batteridrevne elektriske biler

Når et elektrisk køretøj udelukkende drives af batteristrøm, forbruger det ingen brændstof og udleder ingen emissioner. 

Opladningen af et elektrisk køretøj er en simpel proces, og kørslen i det er præget af raffinement og spænding, især takket være den øjeblikkelige kraft fra elmotoren.

Yderligere har elektriske biler lavere driftsomkostninger sammenlignet med helt almindelige biler.

Udover økonomiske fordele bidrager de ofte til en forbedret luftkvalitet i byområder, hvilket giver dig mulighed for at køre med god samvittighed og tage hensyn til miljøet.

Batterilevetid på elektriske biler

Ligeværdigt med alle øvrige komponenter i en Toyota er batterierne i vores elektriske biler konstrueret med lang levetid for øje. For at sikre dig som kunde fuld tryghed leveres alle batterier med garanti på 8 år eller 160.000 km. 

Vores tilbageleveringsordning sikrer en sikker og ansvarlig håndtering af batterierne, når de komme til slutningen af deres levetid. I øjeblikket håndterer autoriserede Toyota reparatører mere end 90% af vores batterier, og vores mål er at genbruge over 50% af et batteri. 

Opladning af din elektriske bil

Opladning derhjemme

Det er muligt at oplade Toyota el-biler ved hjælp af en almindelig stikkontakt. Opladning derhjemme er fuldstændig sikker, forudsat at stikkontaktens egnethed er blevet kontrolleret af en certificeret elektriker.

Specifik opladning

Disse vægopladere er udbredte i boligområder, indkørsler og på mange kontor parkeringspladser. Disse dedikerede enheder har en hurtigere opladningshastighed sammenlignet med en almindelig stikkontakt. Et 50 kWh batteri på en Proace Electric kan f.eks. oplades på ca. 4,75 timer.

Hurtig opladning

Hurtige opladesteder er tilgængelige på forskellige offentlige steder, lige fra motorvejsstationer til almindelige tankstationer og supermarkeder. Disse yderst effektive enheder kan genoplade et 50 kWh batteri i en Proace Electric til 80% kapacitet på blot 30 min. 

Mød den nye Toyota bZ

Træd ind i Toyota's nyskabende bZ-serie, et sub-brand indenfor Toyota, som markerer begyndelsen på en helt ny og spændende æra. Forkortelsen "bZ" står for "beyond Zero" (ud over nul på dansk), hvilket symboliserer Toyota's engagement i ikke blot at opfylde målet om ingen CO2-udledning i hele bilens livscyklus, men også at stræbe efter nye fordele for miljøet, individet og samfundet som helhed. 

Spørgsmål om Toyota El-biler

Hvad er rækkevidden for en elektrisk bil?

Langt mere end du forestiller dig. En elbil har en imponerende rækkevidde på op til 436 kilometer(WLTP forbrugstal)!

Når bilen behøver påfyldning, kan den lynhurtigt lades op på blot 30 minutter ved en hurtig ladestation. Med Toyota's dedikerede app, MyToyota, kan du nemt overvåge din nuværende rækkevidde og planlægge opladningen.

Så kan du fortsætte... og fortsætte... og fortsætte...

Hvad er forskellen mellem Hybrid og elektriske biler?

Hybridbiler skifter ubesværet mellem 2 energikilder, benzin og et elektrisk batteri, mens elektriske biler udelukkende kører på batteristrøm.

Hybridbiler er selvopladende, så du behøver aldrig at bekymre dig om at lade dem op. Til forskel har en elektrisk bil brug for opladning fra tid til anden.

____________________

Styr din bil direkte fra din smartphone

Kunne du ikke godt tænke dig at styre din bil fra din smartphone? Når du køber din nye bil hos ATbiler, hjælper vi dig med at downloade app'en "MyToyota", hvor du bl.a. kan fjernstyre din bils klimaanlæg, låse og låse bilen op, få fuld kontrol over din rejsehistorik samt få service påmindelser. 

"MyToyota" hjælper dig med at kontrollere din nuværende rækkevidde og planlægge genopladning.

Kontakt din nærmeste ATbiler afdeling her

Drømmer du om en nyere el-bil?