Mytoyota

Kom til en varm bil om vinteren og en kold om sommeren

MyToyota Connected Services er en række onlinetjenester til din bil samlet i én app, der forbedrer din dagligdag. Ved hjælp af appen kan du interagere med din bil og gøre din køretur nem. Du får bl.a. mulighed for at undersøge dine kørselsmønstre, fjernstyre kabinens temperatur og låse og åbne din bil gennem din app. 

MyToyota appen er udviklet med fokus på fremtiden og er tænkt som den primære forbindelse mellem dig, som fører og din bil.

Fjernbetjen temperaturen

MyToyota gør at du har fuld kontrol over temperaturen i din Toyota lige ved fingerspidserne. Uanset hvor du befinder dig, kan du nemt og praktisk styre klimaanlægget elller varmen via din smartphone. Med denne funktion er komforten i din bil skræddersyet efter dine behov, så du altid kan nye en behagelig køreoplevelse. 

Lås/oplås din bil med din telefon

Med din MyToyota app kan du låse og oplåse din bil, selvom du ikke er i nærheden af den. Du modtager også en notifikation, hvis din bil står ulåst, så du har mulighed for at opretholde sikkerheden. 

Bliv Hybrid coachet

Lad din Toyota lære dig, hvordan den skal køres for, at du får mest ud af dens egenskaber. Du kan også lære, hvordan du kører mere effektivt i EV-indstilling og reducerer dit brændstofforbrug. 

Dine kørselsdata

Få adgang til tidligere kørselsdata, der indeholder oplysninger som gennemsnitshastighed, acceleration/opbremsninger og antal kørte kilometer. Dette gør det bekvemt at holde styr på deltaljerne til kørebogen, især hvis det er arbejdsrelateret, eller det kan hjælpe dig med at analysere din generelle kørestil mere effektivt. 

Planlæg turen til din næste opladning

Inde i MyToyota appen kan du nemt finde de nærmeste opladningsmuligheder. Direkte i appen kan du nemt planlægge din næste køretur og sende ruten direkte til dit navigationssystem. 

Følg din nye bil helt fra fabrikken

Har du bestilt en ny Toyota, så har du i MyToyota appen mulighed for se, hvor langt den er i opbygningen på fabrikken, eller om den har forladt fabrikken og er undervejs til din forhandler. På den måde kan du hele døgnet rundt se, hvor langt din er fra at holde hjemme i carporten.  

Opret din bruger allerede i dag

Vi har samlet en række videoer nedenfor, som skal hjælpe dig med at oprette din bruger:

Har du allerede en bruger?

Opret en bruger med QR kode

Opret en bruger med nummerplade

Opret en bruger med stelnummer

Har du brug for hjælp?

Kontakt din nærmeste ATbiler afdeling her