Plug In Hybrid Com
Plug In Hybrid Mobil

Toyota's plug-in hybridelektriske biler

Vores plug-in hybridbiler byder på de samme fordele som vores hybridelektriske udvalg, men med forbedret ydeevne og muligheden for at køre længere strækninger på ren elektricitet. Disse biler oplades enten hjemme eller ved et ladested, og har kapacitet til at levere elektrisk kørsel på op til 75 km. uden emissioner og uden brug af traditionelt brændstof. Under længere ture skifter de ubesværet til deres effektive benzin-elektriske system, hvilket sikrer din ro i sindet fra A til B.

_______________________

Det bedste fra TO verdener

RAV4 Plug-in Hybrid

Den dobbelte energi - RAV4 Plug-in Hybrid i fjerde generation byder på en dual energikilde med avanceret hybridteknologi og et højkapacitetsbatteri, der giver dig mulighed for at opleve det bedste fra begge verdener.

Du kan forvente dynamisk ydeevne samt en imponerende effektivitet i elektrisk kørsel (EV) takket være klasseledende lave CO2-udledninger, brændstofforbrug og en imponerende rækkevidde i EV-mode. 

Prius Plug-in Hybrid

Der er ingen grund til at gå på kompromis! Du har mulighed for at vælge EV-tilstand og nyde en jævn og responsiv kørsel udelukkende på elektrisk kraft. Når batteriets opladning nærmer sig lavt niveau, kan du nemt skifte til den effektive hybridfunktion.

Prius Plug-in Hybrid fremstår ren og elegant uden unødvendige detaljer, hvilket resulterer i et stilfuldt design. Dette giver en intelligent, modig og overraskende biloplevelse. 

_______________________

Spørgsmål om Toyota Plug-in Hybrid

Hvad er forskellen mellem Hybrid og Plug-in Hybrid?

Grundlæggende set er det ret enkelt - Hybrid skifter ubesværet mellem 2 energikilder, nemlig benzin og et selvopladende batteri.

Plug-in Hybrid følger i stor udstrækning den samme teknologi og proces. Den eneste forskel er, at du har mulighed for at oplade batteriet ved hjælp af et ladekabel. Med denne mulighed kan en Plug-in Hybrid køre op til 75 km. udelukkende på elektricitet. Efter denne strækning skifter Plug-in Hybrid delen problemfrit tilbage til sit hybridkøresystem. 

Hvad er rækkevidden for en Plug-in Hybrid?

Præcis ligesom telefonen i din hånd, som du oplader om morgenen og bruger hele dagen, har en Plug-in Hybrid kapacitet til at køre op til 75 km. på en enkelt opladning fra det elektriske batteri.

I modsætning til din telefon har en Plug-in Hybrid dog den unikke evne til problemfrit at skifte til sit hybridsystem og integrere benzin som energikilde, når batteriet løber tør for strøm. Dette sikrer, at bilen kan fortsætte med at køre over længere afstande uden besvær. 

Opladning af din Plug-in Hybrid?

Hvad enten du oplader din Plug-in Hybrid derhjemme, på arbejdspladsen eller undervejs ved de offentlige ladestationer, er der adskillige måder at genoplade din bil på og maksimere dens fulde potentiale. 

Du kan genoplade bilen sikkert i enhver stikkontakt med det medfølgende kabel. Det tager godt og vel 7,5 time - ligesom du ville gøre med din telefon over natten. 

Batteri levetid hos Toyota

Ligesom alle andre komponenter i en Toyota er batterierne i vores hybridbiler designet til lang levetid. For at give dig som kunde tryghed leveres alle batterier med en garanti på 5 år eller 100.000 km. Ved at deltage i det årlige Hybrid-helbredstjek kan denne garanti forlænges op til 10 år, hvilket sikrer ekstra beskyttelse. Vores tilbageleveringsprogram sikrer, at batterierne til vores elektriske køretøjer bliver håndteret sikkert og ansvarligt, når de når slutningen af deres levetid. 

____________________

Styr din bil direkte fra din smartphone

Kunne du ikke godt tænke dig at styre din bil fra din smartphone? Når du køber din nye bil hos ATbiler, hjælper vi dig med at downloade app'en "MyToyota", hvor du bl.a. kan fjernstyre din bils klimaanlæg, låse og låse bilen op, få fuld kontrol over din rejsehistorik samt få service påmindelser. 

Kontakt din nærmeste ATbiler afdeling her

Drømmer du om en nyere Plug-in Hybrid?