Fremtiden for brintbiler og bæredygtig kørsel

Toyota Mirai repræsenterer en banebrydende teknologisk udvikling som en brint brændselscelle bil, der kombinerer miljøvenlig mobilitet med imponerende ydeevne. Med sin innovative drivkraft og stilfulde design er Mirai det ideelle valg for dig, der ønsker at omfavne fremtidens bæredygtige kørsel. 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Mirai kører på Brint

Klik på telefonerne og udforsk

3 Nøglefunktioner

1. Brint brændselscelle teknologi

Mirai drives af avanceret brint brændselscelle teknologi, der producerer elektricitet med vanddamp som den eneste emission, hvilket gør det til en miljøvenlig transportløsning.

2. Elegant design

Det stilfulde og aerodynamiske design af Mirai kombinerer æstetik med funktionalitet og understreger bilens bæredygtige karakter.

3. Lang rækkevidde

Mirai tilbyder imponerende rækkevidde pr. tankning, hvilket giver føreren frihed til at udforske vejen uden bekymring for opladning.

____________________

Styr din bil, direkte fra din smartphone

Kunne du ikke godt tænke dig at styre din bil fra din smartphone? Når du køber din nye bil hos ATbiler, hjælper vi dig med at downloade app'en "MyToyota", hvor du bl.a. kan fjernstyre din bils klimaanlæg, låse og låse bilen op, få fuld kontrol over din rejsehistorik samt få service påmindelser. 

Hvorfor vælge en Mirai?

  • Mirai repræsenterer et skift mod miljøvenlig mobilitet med banebrydende brint brændselscelle teknologi.

  • Den avancerede brintteknologi i Mirai gør det til en innovativ transportløsning, der reducerer afhængigheden af fossile brændstoffer.

  • Mirai kombinerer bæredygtighed med elegance i sit stilfulde design, der appellerer til dem, der søger en æstetisk tiltalende bæredygtig bil. 

____________________

Toyota Relax

Vil du gerne have op til 10 års serviceaktiveret garanti på din nye bil blot ved at få den serviceret hos ATbiler?

Kontakt din nærmeste ATbiler afdeling her